Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000013
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Наем обзаведен апартамент в Нептун център Варна на 3-ти жилищен от 6....»
(72 кв.м.)  500 лв.
Самостоятелен апартамент 40m2 под наем в София, ЖК Хиподрума бл 21.....»
(40 кв.м.)  500 лв.
Две спални, хол, кухня, обзаведен, пералня, печка, хладилник, големи....»
(88 кв.м.)  190 €
Отдавам помещение с големи витрини за козметично студио или фризьорс....»
(40 кв.м.)  150 €
обзаведен, след основен ремонт двустаен апартамент в кв. Кършияка до....»
(81 кв.м.)  189 €
Апартаментът е с луксозно обзавеждане в светли цветове, спалня, хол,....»
(70 кв.м.)  250 €
обзаведен с чисто нови мебели и електроуреди, спалня, хол, бокс, кли....»
(67 кв.м.)  198 €
Дава се под наем сервиз- -гумаджийница, с канал, машина за монтаж и....»
(50 кв.м.)  250 €
Апартаментът е чисто нов, за първи наематели, луксозно обзаведен, в....»
(70 кв.м.)  197 €
Монолитен апартамент с три стаи- две спални, хол, бокс в супер центъ....»
(105 кв.м.)  440 лв.
Апартаментът се намира на етаж първи от къща, хол, кухня, спалня, ба....»
(70 кв.м.)  293 лв.
Нов монолит, 2-стаен, в кооперация, обзаведен, Център, ново обзавежд....»
(77 кв.м.)  224 €
Офис под наем в супер центъра на Бургас. Състои се от две отделни по....»
(80 кв.м.)  800 лв.
Парцел 7500м2 с лице 60 метра на автомагистрала "Струма", до Перник,....»
(7500 кв.м.)
Къща в град Симитли, област Благоевград. Има отворена площ от кухня,....»
150 000 €

  последните 5 обновени оферти със снимки:
420 лв. Пловдив, Каменица 1, Двустаен апартамент   Под наем двустаен апартамент 72м2 - спалня, хол и кухня. 2 тераси, обзаведен - срещу стадион Ботев, кв. Каменица 1.
150 Пловдив, Апартаменти   Двустаен напълно обзаведен в центъра на Пловдив.
500 лв. София, ЖК Хиподрума, Апартамент   Самостоятелен апартамент 40m2 под наем в София, ЖК Хиподрума бл 21. След основен ремонт, напълно обзаведен. Разкошна 30 м2 тераса.
23 000 Елена, Двустаен апартамент   Двустаен апартамент 60м2 в центъра на гр. Елена. Спалня, хол, кухня, баня и две тераси. Две мази, идеални части от общото дворно място....
500 лв. Варна, Апартамент   Наем обзаведен апартамент в Нептун център Варна на 3-ти жилищен от 6 с асансъор. Състои се от 2 стаи, трапезария с кухненски бокс и го....

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms