Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000013
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Къща в с.Рупките, общ.Чирпан със селскостопанска постройка,двор и кл....»
(60 кв.м.)  15 000 лв.
Давам под наем къща с 3 спални в Паралия Офринио Гърция. Има 2 бани-....»
(100 кв.м.)
Магазинът 78m2 В.Търново в непосредствена близост до Бизнес център Т....»
(78 кв.м.)  68 000 €
Апартамент под наем Пловдив. Холова гарнитура секция с 32 инчов теле....»
(74 кв.м.)  320 лв.
Продавам апартамент 75 м2 в град Лъки в саниран панелен блок на първ....»
(75 кв.м.)  30 000 лв.
Продавам таванска стая/ателие,18м2,южно изложение,монолитно строител....»
(18 кв.м.)  14 500 €
Самостоятелен ъглов парцел /УПИ/ с площ 170 м2, отреден за ново жили....»
(170 кв.м.)  129 000 €
Давам под наем тристаен обзаведен апартамент до мол марково тепе има....»
(104 кв.м.)  600 лв.
Апартамент 133.82 кв.м в Гърция, Кавала, Агиос Лукас. Апартаментът е....»
(132 кв.м.)  170 000 €
Двустаен апартамент 56 мв.м на ет.6(8) край у-ще Софроний Врачански,....»
(56 кв.м.)  45 000 €
Имот в елитната вилна зона „Евсксиноград” на 8 км от Варна»
(80 кв.м.)  260 000 €
Помещение под наем в Илиянци, подходящо за офис или магазин. В съсед....»
(15 кв.м.)  220 лв.
Тристаен непреходен обзаведен под наем в гр.София .След ремонт. С вс....»
(88 кв.м.)  450 €
Стилно обзаведен апартамент под наем в гр. Варна с морска панорама.....»
(52 кв.м.)  225 €
Давам под наем двустаен обзаведен апартамент. Състои се от кухненски....»
(75 кв.м.)  450 лв.

  последните 5 обновени оферти със снимки:
14 500 Пловдив, Атилие   Продавам таванска стая/ателие,18м2,южно изложение,монолитно строителство.Пловдив кв.Смирненски
129 000 Пловдив, Урегулиран парцел   Самостоятелен ъглов парцел /УПИ/ с площ 170 м2, отреден за ново жилищно сключено застрояване на един калкан.Пловдив Бунарджика
30 000 лв. Лъки, Двустаен апартамент   Продавам апартамент 75 м2 в град Лъки в саниран панелен блок на първи жилищен /висок/ етаж. Състои се от Хол, Спалня, Кухня.
68 000 Велико Търново, Магазин   Магазинът 78m2 В.Търново в непосредствена близост до Бизнес център Тремол и парк „Колю Фичето“. Районът е изключително комуникативен.
320 лв. Пловдив, Апартамент   Апартамент под наем Пловдив. Холова гарнитура секция с 32 инчов телевизор климатик спалня с гардероб бойлер пералня фурна

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms