Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000013
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Модерно и луксозно обзаведен апартамент 74м2 чиста жилищна площ в су....»
(74 кв.м.)  120 000 €
Обзаведен офис под наем 51м2 във Варна в близост до Окръжна болница....»
(51 кв.м.)  490 лв.
двустаен обзаведен монолит в центъра до търговски център Гранд, има....»
(67 кв.м.)  520 лв.
Стилно обзаведен апартамент под наем с вътрешен двор в близост на ку....»
(67 кв.м.)  600 лв.
Напълно обзаведен апартамент в затворен комплекс с ограничен достъп....»
(60 кв.м.)  550 лв.
Под наем слънчев и просторен многостаен апартамент във Варна ЖК Възр....»
(120 кв.м.)  500 лв.
Продава се урегулиран парцел 294 кв.м в село Косово, област Пловдив.....»
(294 кв.м.)  8 500 €
Дава се под наем широк апартамент срещу хранителния университет. Апа....»
(106 кв.м.)  374 €
Под наем Магазин 90м2 със склад и санитарен възел в гр. Русе на ул.А....»
(90 кв.м.)  1 300 лв.
Продавам къща на тиха улица в гр.Свищов с изглед към р.Дунав. На 2 е....»
(140 кв.м.)  62 000 лв.
Боксониера в град Бяла, област Русе. 4 етаж от 5, обзаведена кухня и....»
(32 кв.м.)  4 500 €
Четиристаен апартамент 90м2 в Айтос на ул. Чудни скали с отделни ба....»
(90 кв.м.)  30 000 €
Семеен хотел под наем в Равда. Хотела е функциониращ.»
(1500 кв.м.)  35 000 лв.
Функциониращ хотел в Равда с РЗП 1500 кв.м. Капацитет 70 човека. Тр....»
(1500 кв.м.)  650 000 €
Двустаен преустроен панелен апартамнет в кв.Хаджи Димитър Вътрешен....»
(45 кв.м.)  61 000 €

  последните 5 обновени оферти със снимки:
76 000 лв. Пещера, Апартамент   Предлагаме ви за продажба четиристаен апартамент в тих квартал, в близост до Център (5 мин.), детска площадка, магазини, църква!
79 000 лв. Пловдив, Парцел   Парцелът е в регулация, намира се до Коматевско шосе, има лице на асфалт, има електричество, вода и канализация
39 000 лв. Пещера, Вила   Имоти К1 продава ВИЛА 25 кв.м. , лет. Свети Константин- Пещера
120 000 Пловдив, супер център, Апартамент   Модерно и луксозно обзаведен апартамент 74м2 чиста жилищна площ в супер центъра на гр. Пловдив, ново строителство, ведно с избено поме....
490 лв. Варна, Офис   Обзаведен офис под наем 51м2 във Варна в близост до Окръжна болница. Намира на 2-ри етаж и се състои от 2 стаи, кухненски бокс, баня....

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms