Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000017
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Давам под наем апартамент в гр. Варна, напълно обзаведен в широк цен....»
(50 кв.м.)  200 €
Къщата се намира в центъра на с.Чоба, на 40км североизточно от Плов....»
(120 кв.м.)  20 000 €
Обзаведена гарсониера под наем в центъра на гр.Шумен,в близост до п....»
(40 кв.м.)  260 лв.
Подземен гараж 19кв.м. в гр.София кв.Овча Купел. Срещу 66-то училище....»
(19 кв.м.)  18 000 €
Двустаен апартамент в гр. Совия, кв. Бухово. Спалнята е преградена н....»
(52 кв.м.)  38 000 €
Партерен гараж 21 кв.м под наем с ток, автоматична врата, с огранич....»
(21 кв.м.)  110 лв.
Двустаен необзаведен апартамент под наем в гр.Варна, Аспарухово»
(55 кв.м.)  300 лв.
Продавам в самия център на гр. Сандански едностаен апартамент. След....»
(60 кв.м.)  50 000 €
Давам под наем тристаен 90 м2, обзаведен апартамент в София, жк. Све....»
(90 кв.м.)  700 лв.
Празен парцел 1723 кв.м. в Перущица, за вила къща - вилна зона е рай....»
(1723 кв.м.)  35 000 лв.
Апартамент 50м2 под наем в Пловдив кв. Въстанически. Спалня, хол, ку....»
(50 кв.м.)  350 лв.
Продавам къща на два етажа в с Езерово-на 6 км от гр.Първомай, обл.П....»
(120 кв.м.)  50 000 лв.
Къща в гр. Петрич ул. Яне Сандански, РЗП 170 кв.м. Къщата е на 2 ета....»
(170 кв.м.)  70 000 €
Отдава се под наем офис 16кв.м.,ет1,жк. Младост1. Обекта се намира в....»
(16 кв.м.)  240 лв.
Продава се етаж от къща с площ 122 м2 с гараж, таван и двор на тиха....»
(122 кв.м.)  153 000 лв.

  последните 5 обновени оферти със снимки:
18 000 София кв.Овча Купел, Гараж   Подземен гараж 19кв.м. в гр.София кв.Овча Купел. Срещу 66-то училище
260 лв. Шумен, Гарсониера   Обзаведена гарсониера под наем в центъра на гр.Шумен,в близост до пазара,Руски паметник, Кристал, училища, детски ясли и градини, авт....
200 Варна, Апартамент   Давам под наем апартамент в гр. Варна, напълно обзаведен в широк център с добра локация. Спалня и кухня.
38 000 София Бухово, Двустаен апартамент   Двустаен апартамент в гр. Совия, кв. Бухово. Спалнята е преградена на две малки стай, кухнята е преградена с бар-под,външната стена е....
20 000 с. ЧОБА, Къща   Къщата се намира в центъра на с.Чоба, на 40км североизточно от Пловдив. Тухла гредоред, строена 1963г. на един етаж и сутерен. Горе с....

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms