Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000017
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Представям Ви Конферентна зала Смарт, намираща се в първата специали....»
(280 кв.м.)
Продава Парцел 565 кв.м. за жилищно строителство- гр.Пещера»
(565 кв.м.)  38 000 лв.
Луксозно реновиран, напълно обзаведен апартамент в ЖК Тракия. Трети....»
(50 кв.м.)  300 €
Офис под наем 15 m2 в центъра на Пловдив на ул.Петко Каравелов в бл....»
(15 кв.м.)  250 лв.
Хотел Атлас, к.к. Златни пясъци отдава следните обекти под наем за с....»
(12 кв.м.)
Предлагам под наем стилно обзаведен три стаен апартамент в района на....»
(90 кв.м.)  800 лв.
Отдава се под наем двустаен напълно обзаведен апартамент в центъра н....»
(43 кв.м.)  220 лв.
Офис 18 м2 в Стара Загора в отлично състояние.»
(18 кв.м.)  20 000 €
Две съседни сутеренни помещения на ул. Рила, Съдийски квартал, подхо....»
30 000 €
Имот - УПИ с площ 5420 кв.м (стопански двор) по кадастралния план на....»
(5420 кв.м.)  108 400 €
Отдава се стая под наем (Без хазяи) от вече нает апартамент в София....»
(17 кв.м.)  400 лв.
Кафе аператив под наем в гр Пловдив, център»
(140 кв.м.)  300 €
Къща 73 м2 с голямо дворно място в Радомир, лятна кухня и гараж на 5....»
(73 кв.м.)  50 000 лв.
Напълно обзаведен апартамент 46м2 под наем.София, Люлин 5. Състои се....»
(46 кв.м.)  500 лв.
Тристаен 120м2 обзаведен апартамен във френски стил на бул Марица. Х....»
(120 кв.м.)  95 000 €

  последните 5 обновени оферти със снимки:
 •  гр. Бургас, Зала   Представям Ви Конферентна зала Смарт, намираща се в първата специализирана бизнес сграда с офиси клас А в гр. Бургас - Смарт център.
57 000 лв. Пещера, Апартамент   Предлагаме ви за продажба четиристаен апартамент в тих квартал, в близост до Център (5 мин.), детска площадка, магазини, църква!
37 000 пловдив, Апартамент   Продавам двустаен апартамент 53 кв., в кв. К. Париж до ”Белия дом”. Апартамента е с спалня, хол и бокс, като бокса е отделно от хола,....
38 000 лв. Пещера, Парцел   Продава Парцел 565 кв.м. за жилищно строителство- гр.Пещера
195 000 лв. пловдив, Тристаен апартамент   Продавам тристаен обзаведен апартамент 103 кв. в район Център. Апартаментът се намира на 100 метра от мол марково тепе. Година на стро....

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms