Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000018
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
Давам под наем четиристаен апартамент- две спални, хол и кухня, напъ....»
(94 кв.м.)  200 €
ПРОДАВАМ двустаен обзаведен апартамент в Кючук Париж, в саниран бло....»
(52 кв.м.)  38 500 €
Дава се под наме апартамент в Кършияка, в непосртедствена близост до....»
(65 кв.м.)  380 лв.
Давам двустаен луксозен апартамент до МОЛ Пловдив.Жилището е обзавед....»
(80 кв.м.)  400 €
ава се под наем апартамент на бул. Цариградско шосе срещу кауфланд.....»
(40 кв.м.)  250 лв.
Давам под наем нов тристаен монолит в кооперация, напълно обзаведен,....»
(85 кв.м.)  195 €
Давам под наем обзаведена боксониера в центъра. Жилището се състои о....»
(36 кв.м.)  280 лв.
Давам под наем напълно обзаведена боксониера тип едностаен в жк Трак....»
(36 кв.м.)  280 лв.
Давам под наем обзаведена гарсониера състояща се от две преходни ста....»
(40 кв.м.)  250 лв.
Давам под наем тристаен обзаведен апартамент в супер център в нова к....»
(88 кв.м.)  225 €
Дава се под наем апартамент в Центъра. Двустаено, напълно обзаведено....»
(80 кв.м.)  500 лв.
Отдавам под наем обзаведен, тристаен апартамент в Кичук Париж. Жилищ....»
(82 кв.м.)  400 лв.
Давам под наем ,двустаен, необзаведен до Гребна база цена 200.лв тел....»
(52 кв.м.)  200 лв.
Давам под наем напълно обзаведена боксониера тип едностаен в жк Трак....»
(36 кв.м.)  280 лв.
Апартаментът представлява хол, кухня, две спални, баня и тоалетна с....»
(95 кв.м.)  200 €

  последните 5 обновени оферти със снимки:
18 800 c.Труд, Пловдивско, Урегулиран парцел   Урегулиран парцел 1049 кв.м в с.Труд на 5 км от Пловдив. Цена 18 евро/кв.м.
20 400 Туд, Пловдивско, Земеделска земя   Два имота 1812 и 1201 кв.м в местността "Ловно стрелбище" на с.Труд на 5 км от Пловдив. Цена 17 евро/кв.м.
200 Пловдив, Апартамент   Давам под наем четиристаен апартамент- две спални, хол и кухня, напълно обзаведен, ПВЦ дограма, холова гарнитура, печка, пералня, хлад....
15 500 гр. Стамболийски, Урегулиран парцел   Урегулиран Парцел 1518 м2 с нова регулация в гр.Стамболийски - пред узаконяване на инфраструктурата. Намира се в района на бившите ор....
8 000 Граф Игнатиево, Урегулиран парцел   Продава се УПИ, ток, вода, канализация, ограда. Граф Игнатиево

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms