Недвижими Имоти 1001Line.com 
EN English
Сайтът има изцяло нова търсачка.
ТЪРСЕНЕ ТУК

Нова книга 200 въпроса и 200 отговора за Недвижимите имоти

(online/html) версия
статии:
БЪДЕЩИЯТ ИМОТЕН ПАЗАР
Предишно издание на книгата 100 въпроса и 100 отговора.
НОВИЗ
Делови Център Пловдив
0.000014
Второ издание на книгата "Знаете ли всичко за бизнес етикета"? Автор....»
10 лв.
2 Спални,хол,кухненски бокс, баня+тоалетна. 2 климатика пълно кухнен....»
(102 кв.м.)  499 лв.
3 стаен, 110 м2, пълно обзаведен луксозен апартмент под наем в София....»
(110 кв.м.)  500 €
Продава се триетажна нежилищна сграда, намираща се в централна част....»
(462 кв.м.)  500 000 €
Двуетажна масивна вила в добро състояние на 20км от гр.София, село П....»
(160 кв.м.)  230 000 €
Стая с кухненски бокс и баня -тоалетна, напълно обзаведена. Намира с....»
(22 кв.м.)  280 лв.
Продава се къща на два етажа в село Върбешница, обл. Враца. 56 кв.м.....»
(130 кв.м.)  40 000 лв.
Отдавам под нае тристаен апартамент в нова кооперация на етаж 2.Апар....»
(96 кв.м.)  450 лв.
Стаята разполага с легло ,два стола,хладилник,самостоятелна баня и т....»
(45 кв.м.)  150 лв.
Апартаментът е луксозно обзаведен и се състои от две стаи .Намира се....»
(65 кв.м.)  400 лв.
Предлагам тристаен апартамент .Апартаментът е не обзаведен в нова ко....»
(98 кв.м.)  225 €
Давам под наем двустаен не обзаведен намира се в квартал Изгрев (Из....»
(67 кв.м.)  250 лв.
Давам под наем едностаен апартамент (боксониера) със самостоятелна б....»
(39 кв.м.)
Двустаен луксозно обзаведен в центъра .Намира се близо до ВМИ и хоте....»
(65 кв.м.)  350 лв.
Луксозно обзаведен двустаен апартамент .намира се в район център,бли....»
(65 кв.м.)  400 лв.
Под наем в пловдив, апартамент 50м2. Намира се в жк Христо Смирненск....»
(50 кв.м.)  400 лв.

  последните 5 обновени оферти със снимки:
499 лв. Пловдив, Апартамент   2 Спални,хол,кухненски бокс, баня+тоалетна. 2 климатика пълно кухненско оборудване.Отопление електричество. Близо до спирки,училища,....
500 София, Тристаен апартамент   3 стаен, 110 м2, пълно обзаведен луксозен апартмент под наем в София, Лозенец, улица Кожух планина. Апартамнета е саниран с вътрешна и....
230 000 с. Пролеша обл. София, Двуетажна къща   Двуетажна масивна вила в добро състояние на 20км от гр.София, село Пролеша. Tихо, спокойно място за почивка или постоянно живеене. Стр....
500 000 Добрич, Сграда   Продава се триетажна нежилищна сграда, намираща се в централна част на гр.Добрич. РЗП-462 кв.м. и дворно място- 37 кв.м.
280 лв. Варна, Боксониера   Стая с кухненски бокс и баня -тоалетна, напълно обзаведена. Намира с в Варна на ул. Велес в близост до Макдрайв.

ИНФОРМАЦИЯ

На този сайт може да намерите информация и оферти за недвижими имоти - покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили, селски имоти, земеделски земи и др. в Пловдив, региона и страната. Сайтът поддържа голяма база данни, която се обновява ежедневно. Обектите са представени с много снимков материал и пълно описане. Публикуването на нови обяви е напълно безплатно и няма огранчение за броя и големината на снимките. Разделът наеми съдържа оферти за даване под наем на апартаменти и къщи за живеене, офиси, заведения, складове, производствени помещения и др.

Може да намерите и информация за приблизителните цени на имотите, начина на работа на агенция Тракия с клиентите (комисиони, задължения, договори и др.).

 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail за снимки,скици: за снимки,скици ;    ОФИС: Агенция ТРАКИЯ; бул. «Съединение» 19, ТЦ «Аримаг», Пловдив
тел.:+359 /
032 262-555, 0878 263 711 - (продажби и наеми в Пловдив)
0889 613 940 - (продажби извън Пловдив и страната)
032 586-225, 0888 330 217 e-mail imoti - (Собственик [управител];  експертни оценки [лиценз]) (Webmaster)

Пловдив е град с уникална история и културни традиции. На това място в продължение на 8 хиляди години се развива човешката цивилизация. До нас са достигнали над 200 хиляди експонати, събрани в 5 музея. Първите заселници тук са племето "траки", създали на територията на днешния гр. Пловдив праисторическо селище още през пети век преди новата ера.

Затова името на фирмата е Тракия. Функционира от 1991 г, от самото начало на развитието на свободния пазар, веднага след като Република България тръгна по демократичен път на своето развитие.

Фирмата работи активно с недвижими имоти : покупки и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти (лиценз), проектиране, административно - правни услуги, консултации и юридическо обслужване на гражданите. Член е на НСНИ - BG и международните организации CEREAN, NAR, IRPF, FIABCI.

В момента пазарът на недвижими имоти в България е динамичен. Засилва се търсенето на жилища и апартаменти в по - големите градове. Цените от началото на 2003 година непрекъснато растат. За тях може да се ориентирате по информацията, която даваме в тази интернет страница. В засилено развитие и търсене е новото строителство на апартаменти. Такива обекти вече се изкупуват в начален строителен етап, дори и на етап проект. Търсят се къщи, вили и селски имоти и то най-вече от чужденци, особено в Родопската част. Тук особено покачване на цените не се забелязва. В някои по-отдалечени от големите центрове села могат да се намерят изключително евтини жилища. Недвижимите имоти по Черно море са изключително желани от наши и чужди клиенти с цел ползване или инвестиции в България. Пазарът на земеделски земи е в силно развитие. Най-вече се търсят големи парцели от 50 дка до 1000 дка с цел трайно и дългосрочно инвестиране. Пазарът на даване под наем на жилища е по-спокоен като предлагане и търсене, и като цени. За повече маркетингова информация, ако не я намерите в страницата, може допълнително да се обърнете към Агенцията чрез електронната поща. Ще ви бъде отговорено обстойно.

Фирмата поддържа професионални връзки с агенции за недвижими имоти в страната, както и интернет връзки със сродни фирми и потенциални клиенти от други държави. Отворена е към съвместни сделки с фирми или физически лица на взаимно - изгодни условия. Агенция Тракия е отворена и към взаимно изгодна реклама в Интернет (размяна на банери, линкове) към фирми със сходна дейност (строителни и туристически фирми, фирми за недвижими имоти, вносители, и др.). Ако имате предложение пишете на нашите адреси.

Добре дошли в древния и млад Пловдив !
Добре дошли в Агенция за недвижими имоти Тракия.
Карта на сайта - Снимки:  топ | пловдив | п-в регион | планински | ч.море | градски | извън градски | наеми | чуждестранни | галерия
Партньори:  Travel.bg | Строителство |

Поддръжка на страницата: Dragon Computers www.1001line.net  e-mail
Free (GPL) PHP Spell Checker for HTML Forms